Το ετήσιο Συνέδριο της Εταιρείας μας, αποτελεί την κορυφαία επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνουμε. Μετά από σειρά εξαιρετικά επιτυχημένων Συνεδρίων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε την διοργάνωση του φετινού Συνεδρίου στην Καβάλα, από τις 20 έως τις 22 Απριλίου 2017.  Ο στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τις επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις, στο όμορφο περιβάλλον της πόλης της Καβάλας, την εαρινή περίοδο. Τα θέματα του Συνεδρίου θα καλύπτουν όλο το εύρος της ειδικότητός μας, με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις, που τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.

Η παρουσία καταξιωμένων συναδέλφων από την χώρα μας και το εξωτερικό, που θα παρουσιάσουν τα ειδικά θέματα που ασχολούνται, εγγυάται το υψηλό επιστημονικό επίπεδο. Οι ορθοπαιδικές κλινικές της Μακεδονίας και Θράκης θα έχουν ιδιαίτερο βήμα στις παρουσιάσεις, στα πλαίσια της αναβάθμισης της συνολικής παρουσίας τους στον χώρο μας. Οι πανεπιστημιακές ορθοπαιδικές κλινικές παραμένουν οι πυλώνες της εκπαιδευτικής δραστηριότητος. Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται ιδιαίτερα στους συναδέλφους που κινούνται στον ιδιωτικό χώρο για την παρουσίαση των δράσεών τους.

Η Εταιρεία θέλει να τους κάνει ενεργά μέλη της. Στο Συνέδριο θα εγκαινιασθεί ιδιαίτερη οικονομική πολιτική για τους τακτοποιημένους οικονομικά συναδέλφους. Χρειάζεται η ανταμοιβή όσων είναι συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της δημοτικής αρχής της Καβάλας, ελπίζουμε στην οργάνωση ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου Συνεδρίου. Οι δυσκολίες της οργάνωσης του Συνεδρίου σε μικρότερη πόλη, θα υπερκερασθούν με τις όμορφες κοινωνικές δράσεις στην πόλη της Καβάλας.

Σχετικός Σύνδεσμος:www.orthotemath.gr